fredag 5 februari 2010

HTC HD2


En ganska maffig lur som vi fått låna en vecka av htc. Nu får han åka hem igen... Om dom inte skärper sej på samsung så blir de nog byte till sådana istället.

5 kommentarer:

Wicked sa...

Ahh där är ju den.. hur funkar den? Hört lite om den o den ska visst vara rätt vass?

Jimmy sa...

Jo den är snabb som synden. Den har "capacitive" skärm, eller va de heter. Så den stöder multitouch va de ju ska vara bra för. Skärmen är fetingstor i alla fall. Vi som har winmobile appar måste ju tyvärr köra på på de. Annars hade jag gärna sett Android 2.1 rullandes på denna lur. Då hade de stått "vill ha" i pannan på mej. Kameran är i vanlig ordning rätt kass i denna typen av telefoner. HTCsense-skalet är ok. Men de hade kunnat vara mer uppmuntrande. Fast de är slimmat och snabbt. Men å andra sidan är vore de konstigt om de inte va snabbt på denna hårdvara.

Wicked sa...

Fi fan d märks att såna lurar inte alls är min hemmaplan längre haha.. har börjat bli översugen på iphån o tänkte att d borde bli nästa inköp men som du säger d e ju visst bra klipp i htc men aldrig ägt nån sån o ja fan kan ju inte vara sämre än en SE direkt..

Jimmy sa...

iphönen är nog lika snabb trots sin föråldrade hårdvara. Den kan ju liksom inte gör så mycket samtidigt. Privat skulle jag inte köpa en windows-mobil. Då är de bättre med en iphone... Eller själv skulle jag nog inte köpa en iphone, utan vänta in nån av alla Andriod-lurar som kommer att komma under året. www.swedroid.se bra länk om man vill läsa ikapp om Android.

Wicked sa...

tackar för tipset.. har starka funderingar på o jailbreaka den isåfall helvete inte kunna lyssna på musik ex när man gör nått annat är ju under all kritik, ganska nyfiken på när nästa uppgradering på iphone kommer...