lördag 5 maj 2012

Mercedes E350

Ska ta en tur till Sthlm i den på måndag. Mercedes har aldrig riktigt tilltalat mig. För trist och gubbigt helt enkelt. Men får se om jag kommer på andra tankar nu när jag börjar bli gubbe.


3 kommentarer:

Christoffer sa...

Lustigt, jag har kännt precis samma sak. Tyckt att det varit för gubbigt men börjat sneglat nu. Kan bara betyda en sak man är en gubbe.

Mattias, NiTRO.SE sa...

Just den modellen ser iallafall bra ut, sen har jag inte kört så mkt merca så jag kan inte uttala mig för hur de är att köra.

Jimmy sa...

Den är stor och det känns. Men på något positivt sätt. Man blir lite kungen på vägen. GPSen fick nått cp-ryck efter att jag inte valde "rätt" väg, och tyckte att jag skulle vända ända tills jag gjorde en ny sökning istället för att bara räkna om. Stolarna var faktiskt "svampiga" och inte särskilt sköna att åka långt i. Det skulle förmodligen varit bättre om man hade superkomfortstolarna istället. Men de är inte helt billiga :p
Det är rätt bra skjuts i motorn, men det syns tyvärr på förbrukningen också. 0,8l/mil tur och retur Stockholm känns lite i överkant tycker jag.