onsdag 25 november 2009

Första gången


Nu har jag varit på introduktionen på Nautilus, och även passat på att köpa ett årskort. Nu gäller de bara att Jag kan hålla motivationen uppe.

9 kommentarer:

Mattias, NiTRO.SE sa...

Det handlar nog bara om att komma in i det, så om en månad skakar du proteindrinkar och äter roa ägg hela dagarna ;)

Jimmy sa...

haha, de tror jag inte. Nautilus är väll lite svensson-gym. Skönt när det inte är massa brytiga tjurnackar som dealar anabola i omklädningsrummet.

Mattias, NiTRO.SE sa...

Svensson som i taniga mig? ;)

Tjurnacks gym, de blir ju lite mer spänning då. Du behöver ju inte själv ta skiten, men tänk vilken första klass underhållning om de kommer o blir rassia när du står där på en maskin och trampar. Då kan du ju stå där i flera timmar utan att tröttna av alla hård kokt action ;)

Martin sa...

Jag är mäktigt imponerad! Själv vågar jag inte gå in på sånna där ställen. Jag är helt övertygad om att jag kommer trassla in mig i nån maskin. Dagen efter kommer det vara en bild i lokalpressen där de skär loss mig ifrån maskinen med vinkelslip!

Jimmy sa...

Mattias: De tänkte jag inte på. det hade ju haft sina fördelar :)
Martin: de va nästan så. Tjejen som instruerade klagade konstant på att jag rörde mig fel. "In med ryggen, pressa ryggen mot min hand", "ner med axlarna", "bra" och avslutade med att vrida upp huvudet på mej. haha Men först va de uppvärmning på cykel. Hon -ja 10 min brukar vara lagom. Jimmy svettas som en gris efter 5min. Varm!

Christoffer sa...

Mycket bra initiativ..

Ida sa...

Ha ha ni har inga fördomar om gym alls ! Martin och mattias dags att ni tar tag i gymmet med nu så ni kan med och gå bredvid jimmy när svenska rallyt kör igång. Eller är de jimmy som ska bära er små flickor över snö vallarna ;)

Mattias, NiTRO.SE sa...

På vårt gym här på jobbet brottas dom, det har jag fått återberättat för mig.

Svenskarallyt ja, just de.. de måste vi språkas om.

Martin sa...

Jag är så säker i min manlighet så det är ok om Jimmy bär mig. ;)