fredag 7 januari 2011

Spännande

Jag har alltid sett Iphone som "top of the line", lite som att köra BMW. Diverse Androidlurar har varit mer folkligt, lite billigare Volkswagen. Helt OK maskiner som göra samma sak som BMW fast inte med samma finess. Men jag undrar om inte appel får lägga på ett regält kol, om de inte ska bli omsprungna. Det börjar demonstreras Androidtelefoner som kan dockas till skärm/tangentbord. Android tablets som är så mycket mer än en förvuxen telefon. Och vart har vi den klassiska datorn? Kommer den att konkureras ut helt av små mobila enheter inom några år?



3 kommentarer:

Wicked sa...

Intressant verkligen men tror du att tablets kommer och slå så hårt? Alltså orimligt är det ju inte alls men personligen tror jag inget som är så bärbart kommer och slå stenhårt förens dom kan lösa batteri issues. Sen finns det ju så mycke mera du kan göra med en dator som du inte kan göra med just en tablet för alla lär väl inte nöja sig med storleken o dylikt.. Men framtiden ser ju onekligen intressant ut!

Jimmy sa...

Tänkte mest om du kan docka din mobil/tablet till valfri skärm/tv/tangentbord/mus då det behövs. Sett till kontoret skulle jag tycka att det hade varit ganska läckert att bara förse alla rum med dockningsstation till sin telefon. EN telefon som klarar av att köra alla de system som vi använder idag. Fler och fler av dessa blir webb-baserade, och är således inte så plattformsberoende. Visst, det är ett tag kvar dit... Men det än en ganska intressant utveckling

Wicked sa...

Okey.. du menar så.. jodå det är definitivt en intressant grej för sett till historien ju mer grejer det är i en apparat ju mera akutell blir den ju. Ja menar kamera + telefon var det nog ingen som trodde för länge länge sen. Själv hade ja svårt o fatta varför man skulle ha färgskärm till mobil, helt onödigt!! hahaha.. sen var man lika väl där o handlade när dom kom ut. Ja vill gärna har mera kompatibla enheter för det blir bättre men oj oj oj lång väg kvar.