onsdag 18 januari 2012

BMW

Har lånat en BMW 520d till i morgon för att se hur de går och hur de är i storleken. Den är helt ok så här långt. Både barnvagn å hund får plats utan problem i skuffen. Om man monterar basen å klickar i babyskyddet i baksätet kan kan fortfarande sitta med rakt utsträckt ben i framsätet. Klart godkänt. Ok utrustad med skinnsäten är inte fel de heller. Vi har även sneglat på Ford Mondeo som är enorm i skuffen och klart prisvärd. Volvo V70 har vi också klurat på, men de hamnar i ungefär samma pris som BMWn och då känns den ju lite trevligare. Problemet är bara att den kostar nån krona mer än vi kan få för Forden, och vi lägger redan för mycket pengar på kontot transport tycker jag. Får se om Audin som för övrigt inte rymmer både hund och vagn + att baksätet blir obrukbart om man har stolen fram, får stryka på foten. Det är dock rätt surt då värdetappet på den varit enormt de första milen. Jaja, vi får se... Är ju inte så att vi går under.


3 kommentarer:

Mattias, NiTRO.SE sa...

Josef åker ju runt i en 535d sen någon vecka tillbaka.. Han är mer än nöjd. :)

Han har iofs inte fixat någon barnvagn än, men det kommer nu till våren.

Christoffer sa...

Vet en kille som åker 535 xd som haft lite strul. Elektrisk inställning för stol som pajat. Glastak som exploderat. Sen lite mer småstrul. Han har iofs kört 20´och haft den några år. Förövrigt grymt skön att köra. Går ju inte riktigt att jämföra med Mondeon. Men trots detta tycker jag nog att Mondeon är mer prisvärd. Det är ju inte kul att ha serva eller köpa reservdelar till BMWn. Jag har inte haft några problem med min har kört 4000 mil.

Jimmy sa...

Ne Mondeon ger mycket pang för pengarna. Titanium x/business är bra utrustade. Gott om plats både fram och bak plus ett enormt bagage. Dieseln i de äldre från typ 2008 som hade varit intressant för oss är tyvärr lite halvdyr i skatt, i förhållande till biltypen/motorn. Men det är totalt sett bara småpengar i ett bilägande och ingen dealbreaker. Men jag är inte känd för att välja bil med förnuft, och jag är en sucker för tyska bilar :-P